Esra Ezmeci'ye gelen kaynana itirafı şok etkisi yarattı. Okurken ağzınız açık kalacak

Esra Ezmeci'ye gelen kaynana itirafı şok etkisi yarattı. Okurken ağzınız açık kalacak
Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü psikolog Esra Ezmeci’ye bir takipçisi, kaynanasıyla ilgili şaşkınlık yaratan bir durumu anlattı. Ezmeci yaşanan olayla hakkında takipçisine tavsiye verirken söz konusu paylaşım pes dedirtti.

Türkiye’nin en çok tanınan psikologlarından olan Esra Ezmeci, çıkardığı kitaplarla geniş kitlelere hitap ediyor. Eserleri çok satanların arasında yer alan Beyaz TV’de Esra Ezmeci ile Sil Baştan programıyla ekranlarda boy gösteriyor.

screenshot-5-mv9y.webp

Instagram’da 6.2 milyon takipçisi bulunan Ezmeci, ilişkiler üzerine paylaşımlar yaparak takipçilerini bilgilendiriyor. Bu konularda onlara tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, çeşitli konferans ve panellere katılarak vatandaşlarla da bir araya geliyor.

screenshot-8-vswz.jpg

Esra Ezmeci, sosyal medyadan düzenli olarak kendisine sorulan soruları yanıtlıyor. Ayrıca takipçilerinden gelen itiraflar hakkında da değerlendirmeler yaparak tavsiyeler verip doğru şeyleri yapmasını sağlıyor.

screenshot-4-nqc9-001.webp

Son olarak bir takipçisi Esra Ezmeci’ye yaşadığı durumu anlatarak tavsiye istedi. İsmi bilinmeyen takipçisi Ezmeci’ye, “Kayınvalidem genç erkekleri eve alıyor. Zincirleri, kelepçe fantezileri var. Eşime söyleyemiyorum” diye yazdı.

itiraf-h2so.webp

Esra Ezmeci, takipçisine bu konuda cevap verdi. Ezmeci, takipçisinin kaynanası ile konuşması gerektiğini belirterek, “Önce kayınvalidenizle konuşmanız daha doğru olur” dedi.

İlgili Haberler