Eto'o Beşiktaş'ta iddiası

Eto'o Beşiktaş'ta iddiası
Siyah-beyazlılar, yaz başından beri kadrosuna katmak için uğraştığı Samuel Eto’o’da mutlu sona ulaştı. İddiaya göre İstanbul’da yapılan zirvede taraflar el sıkıştı. Kamerunlu golcü bugün resmi imzayı atacak.

Beşiktaş, taraftarının heyecanla beklediği Samuel Eto'o transferine noktayı koydu. Hafta sonu Antalyaspor'un Alanyaspor'a 2-1 yenildiği maçtan sonra soluğu İstanbul'da alan ve dört gündür burada bulunan Kamerunlu golcü, dün siyah-beyazlı yöneticilerle transfer için bir araya geldi. Menajeri ile birlikte Akatlar'daki kulüp binasında başkan Fikret Orman ile görüşen Kamerunlu golcünün, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Eto'o'nun siyah-beyazlı kulüple görüşmesine izin veren Antalyaspor ile daha sonra temas kuruldu. Beşiktaş, 35 yaşındaki golcüye karşılık Güney ekibine takımda fazla şans bulamayan Ömer Şişmanoğlu'nu teklif etti.

YILLIK 2 MİLYON EURO'YA BİTİRDİ 

Antalyaspor'un üç sezon önce Beşiktaş'a 1 milyon 650 bin euro karşılığında sattığı 27 yaşındaki forvet Ömer Şişmanoğlu takasına olumlu yanıt verdiği ve böylece transferde tüm sorunların aşıldığı kaydedildi. Cenk Tosun ve Porto'dan kiralanan Vincent Aboubakar'ın yanına Samuel Eto'o'yu da ekleyip Şampiyonlar Ligi'ne bomba gibi girmek isteyen Beşiktaş'ın, Kamerunlu yıldızın transferini bugün KAP'a bildirmesi bekleniyor. İstanbul'da bulunan ve sağlık kontrolünden geçeceği öğrenilen Eto'o'nun akşama doğru resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Golcü oyuncunun Beşiktaş ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ve 2 milyon euro garanti ücret+başarı primleri alacağı dile getirildi.

MÜJDEYi PASCAL VERDi

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Pascal Nouma'dan Eto'o müjdesi geldi. Fransız yıldız, yan yana resimlerini paylaştığı Eto'o için, "Ben elimden geleni yaptım, bundan sonrası yetkililerde. Hayırlısı, bekleyelim bakalım. İşin özü şu arkadaşlar, herkes istekli, bugün anlaşırlarsa biter, bundan fazlasını valla ben de bilmiyorum" diye yazdı. Samuel Eto'o ile siyah-beyazlı kulüp arasında dün gerçekleştirilen transfer zirvesinin haberini öğle saatlerinde sosyal medyadan duyuran Pascal'ın mesajı paylaşım rekoru kırdı.

asdsdad.jpg

İlgili Haberler