Esnaf, Meral Akşener'e böyle dert yandı: Ev gitti, araba gitti, ülke de elden gidecek

Esnaf, Meral Akşener'e böyle dert yandı: Ev gitti, araba gitti, ülke de elden gidecek
Kitapçıyı ziyaret eden İYİ Parti lideri Meral Akşener duydukları karşısında üzülerek 'offf' çekmekten kendini alamadı. İşte ayrıntılar...

Kitapçıya girerek Esnaf''a ''işler nasıl?'' diye soran İYİ Parti lideri Meral Akşener''e esnaf "İşlerimiz hiç değil başkanım. Yani çok kötüyüz. Son iki üç yılda evimizi, arabamızı sattık. Benim üzerime ne varsa araştırsınlar. 20 yıl böyle ama.  20 yıl  geçmişe gideceğiz. 20 yıldır kimin üzerine ne var? Kimin üzerine ne yok? Yani hiç iç açıcı değil ve daha da kötüye gideceğiz" yanıtı verdi.

''Ev gitti, arabamız vardı o gitti''

20 ve 15 yaşlarında iki çocuğu olduğunu söyleyen esnaf ''Ev gitti, arabamız vardı o gitti ülke de gidecek ya Allah''tan hayırlısı'' dedi.

Kaç müşteri geldi bugün diyen Akşener''e kasayı açararak gösteren esnaf ''20 lira siftah var başkanım'' yanıtını verdi. Üzülerek ''Off ''çeken Akşener''e esnaf ''bir de bu saat daha erken. 1''e 2''ye kadar yapamıyoruz yani hiç satış'' diyerek dert yandı. 

Akşener bakın hangi kitabı aldı?

Atatürk''ün Kurtuluş Savaşı dönemini birinci ağızdan aktardığı, Cumhuriyet tarihi açısından en önemli eserlerden olan Nutuk''un orjinalini alan Akşener ''Benim param geçsin size birbirimize şans getirelim'' diyerek dükkandan ayrıldı.

Sosyal medyaya düşen videoyu izleyenler ''''20 liralık siftahla; 2 çocuğunun masraflarını mı karşılasın? Dükkânın kirasını mı ödesin? Evin faturalarına ve ihtiyaçlarına mı yetişsin?'''' demekten kendini alamadı.