Evde beyaz saç sorunu nasıl çözülür? İşte yanıtı…

Evde beyaz saç sorunu nasıl çözülür? İşte yanıtı…
İnsanların kâbusu olan beyaz saçın evde nasıl çözüleceğinin detayları ortaya çıktı.

Beyaz saçlar, bazıları için bir korku kaynağı olmaya devam ediyor. Peki, evde bununla nasıl başa çıkabileceğimizi merak ediyor musunuz? İşte cevabı…

Beyaz saçlar, genetik veya çevresel nedenlerle ortaya çıkabilir ve hem kadınlar hem de erkekler için rahatsız edici olabilir. Beyaz saçlar, toplumda yaşlılık işareti olarak görülür ve saç boyasıyla bile kolayca gizlenemez.

DOĞAL ÇÖZÜM

Beyaz saçlara karşı doğal bir yöntem var mıdır? Beyaz saçlardan nasıl kurtulabiliriz? İşte bu sorunun cevabı, doğanın iki harika ürünü: Hindistan cevizi yağı ve limon.

Hindistan cevizi yağı, son zamanlarda saç bakımı için çok kullanılan bir üründür. Bu doğal, tropik mucize, saçı ve saç derisini E vitamini ve yağ asitleriyle besler ve korur. Hindistan cevizi yağı, saç köklerindeki sebumu temizleyerek, saçınızın daha sağlıklı görünmesine katkıda bulunur.

Saç derisine sürülen limon ise, kan akışını artırarak, saç derisine oksijen ulaşmasını sağlar. Böylece saç dökülmesini engelleyerek, saçlarınızın daha gür olmasına yardımcı olur. Peki beyaz saçlar için Hindistan cevizi yağı ve limonu nasıl kullanmalıyız?

İŞTE O TARİF

Hindistan cevizi yağı ve limon suyu karışımını, saçınızı boyadıktan sonra uygulamanız gerekir, böylece saç beyazlarınızın çıkması daha uzun sürer.

Bu karışımı haftada iki kez uygulamanız yeterlidir.

HAZIRLANIŞI

Malzemeleri bir kasede karıştırın ve saçınıza saç boyası gibi sürün. Karışımı saç diplerinden uçlara doğru masaj yaparak yedirin. Karışımı uyguladıktan sonra 30 dakika bekleyin ve sonra saçınızı yıkayın.

MALZEMELER

2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı

1 yemek kaşığı limon suyu

İlgili Haberler