Eve baskın yaptırmak!

MHP'nin lideri Bahçeli, "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden Vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme!" diye açıkça tehdit ederek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e hakaret etti.

Alaattin Çakıcı, 13 Mart 2015 tarihinde Tekirdağ'daki cezaevinde bulunduğu sırada Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdiği dilekçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etti.

24 Mayıs tarihinde Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'yı hastanede ziyaret ederek ''Çakıcı ülkü ve ülke sevdalısıdır'' diye af istedi.

Bahçeli ayrıca Çakıcı hakkında şunları da söyledi:

"Bu insanları çok farklı takdim ediyorsunuz. Her defasında söyledim. Bunlar benim ülküdaşım...

Alaattin Çakıcı Bey'in Kırıkkale'deki hastaneye hastalığı sebebi ile getirildiğini duydum. Şimdi böyle bir durumda ahlakçı olmak lazım..."

Peki, Çakıcı'nın "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek, yaralamaya azmettirmek, araba kurşunlamak, cinayete azmettirmek ve Cumhurbaşkanı'na hakaretten hükümlü" mahkûm olduğunu Bahçeli bilmiyor mu?

Çakıcı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ediyor.

Sonra ne oluyor biliyor musunuz?

Bugüne kadar kendisine hakaret eden hiç kimseyi affetmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şikayetinden vaz geçerek Alaattin Çakıcı'yı af ediyor...

Ancak Cumhurbaşkanına hakaretten 10 ay hapis cezası alıyor.

Mahkeme tarafından aklanan bir karikatürü taşıdıkları gerekçesiyle ODTÜ'lü öğrencileri affetmeyen Erdoğan Çakıcı'yı neden, nasıl affetti acaba?

Yandaşı Bahçeli mi rica etti acaba?

Erdoğan, 7 Haziran ve1 Kasım 2015 seçimlerinden önce Erdoğan'a ne kadar çok hakaret yağdırdı ama Erdoğan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında olduğu gibi Bahçeli hakkında da davalar açtı mı acaba?

Hiç anımsamıyorum.

Bahçeli şimdi Erdoğan'la yandaş olduğu için Meral Akşener'e hakaret ve tehdit yağdırıyor.

Bununla da kalmıyor bir grup MHP'liyi Akşener'in evinin önüne protestoya gönderiyor.

Şimdi açık seçik söyleyeyim, Bahçeli'nin hakaret ve tehdit sözleri ile MHP'lilere baskın yaptırması açıkça suçtur.

Cumhuriyet savcılarının harekete geçmesi "hakaret, tehdit ve baskın" nedeniyle Bahçeli hakkında soruşturma açması gerekir.

Ayrıca Akşener'in evini basan Bahçeli yandaşlarının da derhal polis tarafından yakalanıp yargıya teslim edilmesi gerekir kamu düzenini bozdukları gerekçesiyle yargılanmaları şarttır.

Siyaseten Bahçeli'nin durumunu değerlendirecek olursak; gerek hakaret ve tehdit dolu sözleri gerekse İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evine baskın yaptırması mafyavari davranışla açıklanır...

Yazarın Diğer Yazıları