Evine gelen elektrik faturasını eline aldı, gözlerine inanamadı

Evine gelen elektrik faturasını eline aldı, gözlerine inanamadı
Son zamanlarda vatandaşlar yüksek gelen faturalar nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Bodrum'da yaşayan bir vatandaş da elektrik faturasını paylaşarak "Cafe miyiz" dedi. 

Vatandaşlardan şikayetler gelmeye devam ediyor. Faturalarında yüksek tutarları gören vatandaşlar isyan ediyor.

Sadece hanelere değil aynı zamanda işletmelere de yüklü elektrik faturaları geldi.

Yüksek elektrik faturalarından şikayet eden bir vatandaş sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

"CAFE MİYİZ HABERİMİZ Mİ YOK"

Yüksek elektrik faturalarından şikayet eden vatandaşın paylaşımı şöyle: 

"Bodrum’da yaşıyoruz. Ev müstakil, elektrikle ısınıyoruz. Faturamız geleli birkaç gün oluyor; hala atlatamıyorum. Acaba cafe miyiz haberimiz mi yok diye biraz düşündük, gerçekten de değiliz. Faturamız 6 bin 356 tl geldi. Yazıyla altı bin üç yüz elli altı tl."

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, elektrik faturaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak faturalar ile ilgili yeni adımlar atılacağını duyurmuştu.

İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanımız da talimatlarını veriyor. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. Geçmişte koalisyon hükümetleri bu ülkeyi geriletmiştir. Biz bunu gördük geçmişte. Sistemin güncellenmesiyle ilgili olarak Fuat Bey''e talimat vermişti. Bir yerde aksama varsa bunla ilgili gerekli düzenlemeler yapılıyor. Görece olarak çok genç ve yeni sistem. 1950''ye kadar tek parti dönemi vardı, 50''den sonra çok partili döneme geçti. Şimdi başkanlık sistemini deniyor, uyguluyoruz. Burada çok neticeler aldık. Burada noktayı şurada koyduk demek büyük eksiklik olur. Bu sistemde irade tek, idare sevk ile olur." diye konuşmuştu.

İlgili Haberler