Evlendirme Rezaleti Tam Gaz!

Evlendirme Rezaleti Tam Gaz!
Türkiye Ankara’daki saldırıda yitirdiği canlarına ağlarken, “evlendirme programı” adı altında yayınlanan programlardaki duyarsızlık katlanarak artıyor. Terör saldırına rağmen hükümete yakın TV kanallarında yayın akışlarında en ufak bir değişiklik olmayan o programların birinde ilginç anlar yaşandı.

KENDİNİ YERLERE ATTI

8 yıllık evliliği olmasına rağmen programa “hiç evlenmedim” diye katılan Nevruz isimli başörtülü yarışmacı, Tarkan’ın CD’sini görünce ilginç hareketler yaptı. Daha önce de “3. Köprü’nün ayağında ev isterim” açıklamasıyla gündeme gelen başörtülü aday, stüdyoya getirilen Tarkan CD’sini görünce kendisini yere atıp, CD’yi öpüp başına koydu.

TERÖRE BİLE AĞLAMADILAR!

Ülkeyi sarsan terör olaylarına rağmen en ufak bir yayın değişikliğine gitmeden, hatta yayın saatleri uzatılarak yapılan evlendirme programları toplumda tepki çekiyor. RTÜK’ün şikayet hattına binlerce telefon açılmasına rağmen yayınlara herhangi bir ceza kesilmiyor.

ŞEHİTLERE SAYGISIZLIK YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda da bir başka evlilik programında şehitlere hakaret edilmişti. Zuhal Topal'ın isimli dizi oyuncusunun sunculuğunu yaptığı programda, stüdyoya gelen aday “şehitler olmasına rağmen oynamaya devam ettiniz” sözleri üzerine kovulmuştu.

 

İlgili Haberler