Fabregas’tan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran haber

Fabregas’tan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran haber
Fenerbahçe’nin transfer listesinin üst sıralarında olan Fabregas’ın kulübü ile sözleşme fesih görüşmelerine başladığı öne sürüldü. İspanyol oyuncunun Chelsea’den ayrılması durumunda Fenerbahçe’ye gelişi ocak ayında gerçekleşebilir.

Fenerbahçe’nin bir süredir ilgilendiği Fabregas ile ilgili İngiltere’den heyecan uyandıracak haberler geldi.

Marca gazetesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Fabregas, Chelsea yönetimiyle sözleşmesinin feshi için görüşüyor.

Konunun önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenirken tarafların anlaşması hâlinde Fabregas, transferi için haziran ayını beklemek zorunda kalmayacak.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösterilen yıldız oyuncu, bu sezon Chelsea formasıyla 14 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Chelsea'de forma giyen İspanyol futbolcu Cesc Fabregas'ın adı, bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündemini meşgul ediyordu.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki yıldız futbolcu için sarı lacivertli kulübün devrede olduğu öne sürülmüştü.

Ocak ayından itibaren istediği kulüple transfer görüşmesi yapabilecek olan Fabregas da daha fazla süre almak istediğini söyleyerek gelecek tekliflere açık olduğunu ifade etmişti.