Facebook'tan korona salgını sonrası için yeni karar! Çalışanlara bildirildi

Facebook'tan korona salgını sonrası için yeni karar! Çalışanlara bildirildi
Popüler sosyal medya uygulaması olan Facebook, yeni tip korona virüs salgını sonrasında da evden çalışma sisteminin devam edeceğini açıkladı. Açıklamada çalışanların, direktörlerinin onaylaması koşuluyla salgından sonra da sürekli uzaktan çalışmak için başvuruda bulunabilecekleri ifade edildi.

BBC''de yer alan habere göre, yeni tip korona virüs salgını süresince evden çalışma sisteminin artmasına neden oldu. Birçok şirket evden çalışma sistemine geçerken, yöneticiler bu sistemin salgın sonrası da devam edebileceğini belirtti.

SALGIN SONRASI DA DEVAM EDEBİLİR

Sosyal medya uygulaması Facebook, çalışanlarına salgın bittikten sonra da evden çalışmaya devam edebileceklerini bildirdi. Açıklamada çalışanların, direktörlerinin onaylaması koşuluyla salgından sonra da sürekli uzaktan çalışmak için başvuruda bulunabilecekleri ifade edildi.

BAŞARI SAĞLANDI

Facebook''un gelişiminden sorumlu Başkan Yardımcısı Brynn Harrington, bazı çalışanların evde "gerçekten başarılı" olduklarını ve bunu yapmaya devam etmeyi istediklerini belirtti.

ZUCKERBERG DUYURMUŞTU

Facebook Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg geçen mayısta, şirket çalışanlarının yüzde 50''sinin gelecek 5 ila 10 yılda uzaktan çalışabileceğini ifade etmişti.