Face'te beğen butonu değişti

Face'te beğen butonu değişti
Facebook beğen butonuna yeni özellikler ekledi. Bundan sonra beğen butonuna tıklayan kullanıcılar "Beğen, muhteşem, inanılmaz, üzgün, haha, kızgın" gibi seçenekleri kullanabilecekler.

Facebook'tabeğen butonu artık değişti.Beğeni butonunun yerini tepkiler ifade simgelerialdı.

Facebook’un fenomen hale gelen Beğen tuşuyla artık vedalaşabilirsiniz. Geçtiğimiz Ekim ayından itibarenBeğen tuşu yerine Reactions yani Tepkiler tuşunu deneyen Facebook, bu değişikliği bugünden itibaren devreye alıyor. Bir yıldan uzun süredir konuyla ilgili araştırmalar yaptığını açıklayan Facebook, bu radikal yeniliği güvenle dünya çapındaki tüm kullanıcılarına açıyor.

BEĞEN BUTONU DEĞİŞTİ

Bunun için Like tuşunun yanına altı yeni Emoji ekleyen Facebook, artık üzüntü ve öfke gibi Like tuşuyla ifade edilmesi çelişkili durumlara yol açabilen hislerin paylaşımına izin veriyor. Aşağıda gördüğünüz gibi sevgi, mutluluk, şaşkınlık, üzüntü ve öfke hisleri yeni Emoji’lerle destekleniyor.

Hem kişi hem de kurum sayfalarını etkileyen değişiklik, reklamlara da uyarlanıyor. Gördüğünüz ve hoşlanmadığınız bir reklamla ilgili tepkinizi en azından kızgın olduğunuzu belirterek kısa sürede oluşturabiliyorsunuz.

NASIL KULLANILIR

Facebook'ta beğen butonunu üzerine gelip biraz beklediğinizde 5 farklı seçenek için kutucuk açılıyor. Bu kutucuklardan facebook'un uzundur beklenen emoloji ikonlarını beğenme durumunuzu seçebilirsiniz.