Faik Öztrak: “Bu itirafı sandığa giderken unutmayın”

Faik Öztrak: “Bu itirafı sandığa giderken unutmayın”
CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye'nin ekonomisinin sorumlusu benim" konuşmasını paylaşarak, "Bu itirafı, sandığa giderken, lütfen unutmayın" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, dün Ankara Haymana'da düzenlenen mitingde "Türkiye'nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı? Belediye başkanlarının Türkiye ekonomisine yöne verme imkanı var mı? Şu anda belediyelerin çoğu batık, personelinin maaşını ödeyemiyor. Yerel seçimler bitecek, bunlar sanki Türkiye'nin ekonomisini düzeltecek. Yalan söylemeyin millete. Türkiye'nin ekonomisinin sorumlusu benim" diye konuşmuştu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak Twitter hesabından Erdoğan'ın bu sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşarak, "Ekonomide yaşanan krizin, sayısı 8 milyona ulaşan işsizlerimizin, mutfaktaki boş tencerelerin, borç yükü altında ezilen milletin, artan iflas ve konkordatoların sorumlusu kimmiş? Bu itirafı, sandığa giderken, lütfen unutmayın" ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi-678.jpg