Fatih Doğan, Arda Turan krizinin perde arkasını anlattı

Fatih Doğan, Arda Turan krizinin perde arkasını anlattı
Gazeteci Fatih Doğan, Milli Takımda yaşanan Arda Turan krizinin perde arkasını anlattı.

A Milli Takım uçağında gazeteciye saldıran Arda Turan, Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim tarafından kamptan gönderilmişti.

Sabah Gazetesi yazarı Fatih Doğan, Twitter hesabından sosyal medyanın gündemine oturan Arda Turan kriziyle ilgili paylaşımlarda bulundu.

İşte Doğan'ın paylaşımları:

1-Gece Milli Takım uçağında 25 yıllık meslek hayatımın en can sıkıcı ve utanç verici sahnelerinden birine şahit oldum.

2- Gecenin sabahı olmadan olay gündeme düştü. Arda Turan peşinen savunma olarak nitelendirmediği bir açıklama yapıverdi...

3-Türk MT Kaptanı Arda uçakta 300 milli maçını geride bırakmış duayen Bilal Meşe'ye sözlü,küfürlü ve fiziki saldırıda bulundu.

4-Arda Turan gözünü öyle karartmıştı ki araya giren ne bizler ne takım arkadaşları önünü almakta zorlandık. Şaşırdık, yıprandık.

5-Şahit olmaktan büyük acı duyduğum küfür ve bu yaşananlar herkes için bir kırılma noktasıdır! Şu saat oldu 4 kişi hala uyuyamadık!

6-EURO16 prim olayına atıfla Arda'nın "Aileme,onuruma saldırdın" iddiasını uçakta REDDEDEN B.Meşe'nn anasına edilen küfür sözün bittiği yer!

7- Bu olay, saldırı sadece muhatap Bilal Meşe'ye değil, ucu Fatih Terim'e, Y.Demirören'e de bütün gazetecilere de değmiştir, öyle biline!

8-Bir tarafta 25 yıldır abi dediğimiz Bilal Meşe diğer tarafta bize 12 yıldır abi diyen Arda! Ancak gerçek tek ve yaşanan ağır ve sarsıcı!

9-M.Takım uçağı Üsküp'ten İtalya-Trieste'ye inene kadar 25 yıl onurla yaptığım mesleğimi ilkkez bırakmayı düşünecek kadar sarsıldım. NOKTA.

10- Hayatı, insanları hatasıyla sevabıyla günahıyla hep kabul ediyoruz da... Artık yaşananlar, yükler ağır geliyor bizden tarafa...

İlgili Haberler