Fatih Portakal ekranlarda yapamayacağı yorumu inzivaya çekilince yaptı

Fatih Portakal ekranlarda yapamayacağı yorumu inzivaya çekilince yaptı
Gazeteci Fatih Portakal, Twitter hesabından gündeme ilişkin çarpıcı sorular sordu. Anadolu Ajansı muhabirinin Süleyman Soylu sorusu için vatandaşın akıl ve vicdana uygun cevap beklediğini belirten Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın neden Sedat Peker'in iddialarına sessiz kaldığını sordu.

Bu açıklamayı Sedat Peker de okuyacak

Bakanlar Mustafa Varank ve Bekir Pakdemirli''ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki iddiaları sorduktan sonra işten çıkarılan Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan’ı hatırlatan Fatih Portakal, vatandaşın akıl ve vicdana uygun cevap beklediğini yazdı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Portakal, "Musab Turan’ın sorusu tarihteki yerini aldı. Unutulmayacaklar arasında: “AK parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük?” Tıpkı, “128...”gibi. Diğerleri gibi... Yurttaş, akıl ve vicdana uygun cevaplar duymadıkça eriyip, tükenip gideceksiniz. Kaçınılmaz gerçek!" ifadelerine yer verdi.

SEDAT PEKER’İN İDDİALARI

Portal, bir sonraki mesajında ise Sedat Peker’in YouTube hesabından paylaştığı videolara değindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Peker’in iddialarına neden sessiz kaldığını soran Fatih Portakal, Erdoğan’ın sessiz kalmasının 3 neden olabileceğini dile getirdi.

Portakal, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Peker’in iddiaları ortada. CB Erdoğan da ne olduğuna dair merak etmiyor mu acaba?
CB, kılını kıpırdatmadığına göre o da bizim gibi izlemeyi tercih ediyor demek ki! Kanımca 3 sebebi var:
1-O da mı biliyordu?
2-Olup bitenden habersiz miydi?
3-Yoksa gerçekten kandırıldı mı?"

"YENİLİR YUTULUR DEĞİL"

Fatih Portakal, bir gün sonra ise bu kez Sedat Peker’in 7. videosunda yer alan iddiaları sordu.

Peker’in Uğur Mumcu cinayetinde Mehmet Ağar’ı suçlaması için "Yenilir yutulur değil" yorumunda bulunan Portakal, Binali Yıldırım’ın oğlu ile ilgili tartışmalar da değindi. Fatih Portakal, "Artık birilerinin konuşması gerekmiyor mu?" diye sordu.

Portakal’ın o paylaşımı ise şu şekilde:

"Video7’yi de dinledim Peker’in. İddialar yenilir yutulur değil. Uğur Mumcu cinayetinde Ağar’ı işaret etti. Uyuşturucu ticaretinde bu kez Binali Yıldırım’ın oğlunun ismini geçirdi. İnsanlar şaibe altında, aklımda sürüyle soru. Artık birilerinin konuşması gerekmiyor mu?"

 

İlgili Haberler