Fatih Terim Arda Turan'ı gönderdi!

Fatih Terim Arda Turan'ı gönderdi!
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim A Milli Takım uçağında gazeteciye saldıran Arda Turan'ı Milli Takım kampından gönderdi.

Türkiye Milli Takımı, 11 Haziran’da Kosova ile oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçı öncesi Arda Turan skandalı ile çalkalanıyor. 2016 Avrupa Şampiyonası’nda ardından Arda Turan ile Fatih Terim arasında yaşanan prim kavgası ile patlak veren gazeteciler ve futbolcular arasındaki gerilim, dün gece zirveye ulaştı. Makedonya ile oynanan hazırlık maçının ardından uçakta gazeteci Bilal Meşe’ye önce küfür eden ardından da fiziki saldırıda bulunan Arda Turan, Türkiye’nin gündemine oturdu.

Kosova ile oynanacak kritik maç öncesi patlak veren bu olay sonrası Arda Turan’a tepki yağarken, Bilal Meşe yıldız futbolcu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Bütün bu gelişmelerin ardından gözlerin çevrildiği Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kararını verdi. Bilal Meşe’ye saldıran Arda Turan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından kamptan gönderildi. Türkiye Futbol Federasyonu yetkileri de Arda Turan’ın milli takımdan gönderileceğini teyit etti.