Fatih Terim'den Asamoah açıklaması

Fatih Terim'den Asamoah açıklaması
Fatih Terim, Türkiye Kupası'nda Bucaspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından Sinan Gümüş, Selçuk İnan ve Asamoah ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı yorumlayan Fatih Terim, "Oyuncularımın oyunundan memnunum. Devre arası daha da fazla beraber olacağız ve oyun düzenimize alışacaklar. 3 gol attıktan sonra 7-8 tane daha pozisyon bulmamız önemliydi. Ancak çok kaçırdık. dedi.

Selçuk İnan ve Sinan Gümüş hakkında konuşan Terim, "Son 4-5 seneye bakınca Selçuk, bu takımın şampiyonluklar kazanmasında önemli rol oynamış bir oyuncu. Oynatmayabilirsiniz ama yaptıklarını unutmamak lazım. Attığı frikik golleri, attırdığı goller daha dün gibi. Onu kazanmamız lazım. Sinan'a da söyledim, o formayı almak isterse, ben veririm ona, alternatif düşünmem." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden deneyimli çalıştırıcı, "Yasin'den çok memnunum. 48 saat önce maç oynamış. Her maç, Galatasaray 28'inin nasıl yazılacağını bize gösterecek. Herkes, nerede hangi şansı bulursa bu şansı kullanmak zorunda. Burası Galatasaray kulübü, buraya kolay gelinmiyor. Gelindiği zaman da gitmemek lazım. O coşkuyu, isteği görmem lazım. İyi oynarsınız, kötü oynarsınız ama o formanın hakkını vermek zorundasınız." dedi.

ASAMOAH VE HASAN ŞAŞ

'Asamoah listenizde mi' sorusuna Fatih Terim, "Ümit ederim devre arasında alabiliriz. Ama kısa zaman içinde karar vermek, eylemi yapmak için alternatifini de düşünmeliyiz." yanıtını verdi.

'Hasan Şaş yardımcınız olacak mı?' sorusuna ise Terim, "Florya haber merkezi gibi olmuş. Eskiden biz söylemeden haber çıkmazdı ama bazı alışkanlıklar artmış demek ki. Hasan da Ümit de hayırlı olsuna geldiler. Gerekirse olabilir ama ben açıklayacağım dedim." cevabını verdi.

İlgili Haberler