Fatih Ürek babanız olsa neler olurdu. Günün ilginç haberini Oda TV yayınladı

Fatih Ürek babanız olsa neler olurdu. Günün ilginç haberini Oda TV yayınladı
Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Hakan Bilgin’in sunduğu 'Mekanın Sahibine Geldik' adlı Youtube kanalının bu haftaki konuğu şarkıcı Fatih Ürek oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Ürek, eğer çocuğu olsaydı “Manyak bir baba olurdum” açıklaması dikkatleri çekti.

ODA TV'de yer alan habere göre, Hakan Bilgin’in sunduğu 'Mekanın Sahibine Geldik' programına konuk olan şarkıcı Fatih Ürek'in açıklamaları gündem oldu.

“MANYAK BİR BABA OLURDUM”

YouTube üzerinden yayınlanan programa konuk olan şarkıcı Ürek, eğer çocuğu olsaydı “Manyak bir baba olurdum” açıklamasıyla dikkat çekti. Çok disiplinli bir insan olduğunu söyleyen Ürek, köpeğinin bile durup dururken havlayamayacağını söyledi.

Hayat hikayelerini anlattığı programda duygu dolu anlar yaşayan Ürek, ilk para kazandığı işin bir terzi yanında çalışmak olduğunu da ifade etti.

MESLEĞİ ASLEN TİYATROCU

Sohbetin devamında aslen tiyatrocu olmasından da bahseden ünlü şarkıcı, Erkan Can’ın kendisini ilk defa tiyatroya götürdüğünü ve Zafer Algöz gibi dev sanatçılar ile aynı sahnede rol aldığını anlattı. Devlet tiyatrosundaki anılarından da bahseden Ürek, ciddi bir oyunculuk eğitimi üzerine dersler aldığını söyledi.