Fatih'te gaspçı dehşeti!

Fatih'te gaspçı dehşeti!
Fatih'te park ettiği otomobilini gasp etmeye çalışan bir şüpheli tarafından önü kesilen 42 yaşındaki Ahmet Eren gaspçı ile boğuşmaya başladı. Şüpheli ile yaşanan boğuşmada bıçaklanan Eren kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Fatih'te park ettiği otomobilini gasbetmeye çalıştığı ileri sürülen şüpheli tarafından göğsünden bıçaklanan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde, Ahmet Eren (42) otomobilini park ettiği sırada bir kişi tarafından önü kesildi. Bu sırada aracını gasbetmeye çalıştığı öne sürülen şüpheli ile yaşadığı boğuşmada göğsünden bıçaklanan Eren, ağır yaralandı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KAMERALAR İNCELENİYOR

Sağlık ekiplerince Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ahmet Eren, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri ise otomobilin çevresine güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. 

Kaçan saldırganın eşkalini belirlemek amacıyla çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları görüntülerini de inceleyen polis, bu kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

İlgili Haberler