Fatsa Belediyesi çimento satın alacak

Fatsa Belediyesi çimento satın alacak
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü çimento satın alacağını açıkladı.

Basın İlan’da, “Dökme Çimento Mal Alım İşi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun Dökme Çimento Mal Alım İşi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı: Dökme Çimento Mal Alım İşi (Birim Teklif Fiyatlı 1250 ton)

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Malzeme İşe başlama talimatından sonra idarenin ihtiyacına göre peyder pey alınacaktır. Malzemenin Teslim yeri Kumru İlçe Belediyesi Beton Santralidir. İdare sözleşme imzalandıktan sonra gerek görmesi durumunda talep ettiği malzeme miktarı ile ilgili teslim programı hazırlayacak ve bu programı malzeme talebinden en az üç (3) gün önce yüklenici firmaya yazılı faks , mail veya sözlü olarak bildirecektir.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 21.06.2022 - 10:30

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.