Fenerbahçe'nin konuğu Kasımpaşa

Fenerbahçe'nin konuğu Kasımpaşa
Spor Toto Süper Lig'in 37.haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertliler, Beşiktaş'ın kazandığı haftada kayıp yaşamak istemiyor. Deplasman ekibi lacivert beyazlılar ise Kadıköy'den puan ya da puanlarla ayrılıp küme düşme hattından kurtulmayı hedefliyor. Futbolseverler ise maça dair tüm detayları araştırmaya başladı. Peki Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Fenerbahçe, Süper Lig''in 37.haftasının kapanış maçında Kasımpaşa''yı ağırlayacak. İşte şampiyonluk yolunda sarı lacivertliler adına kritik bir maç olan mücadelenin detayları..

Ligde oynadığı son 4 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan çıkaran sarı-lacivertliler, toplamda 69 puanla haftaya ikinci sırada girdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 3-0 kazanmıştı.

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı 25 Nisan Pazar günü saat 20:30''da beIN Sports 1''de canlı yayınlanacak. Ülker Stadyumu''nda oynanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşmanın skor ve pozisyon takibi ise yenicaggazetesi.com.tr''de sizlerle olacak...

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA MUHTEMEL 11''LER:

FENERBAHÇE: Harun, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Sosa, Ozan, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Valencia

KASIMPAŞA: Ramazan, Hadergjonaj, Brecka, Luckassen, Haddadi, Sadiku, Drinkwater, Hajradinovic, Bistrovic, Varga, Thelin

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ:

Fenerbahçe''de sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Gökhan Gönül''ün maç kadrosunda olması bekleniyor. Mesut Özil''in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Kasımpaşa''da kadro dışı bırakılan Aytaç Kara ile sakatlıkları devam eden Julian Jeanvier, Yusuf Erdoğan, Armin Hodzic ve Gilbert Koomson karşılaşmada forma giyemeyecek.