Fenerbahçe 2-1 Çaykur Rizespor / Maç özeti

Fenerbahçe 2-1 Çaykur Rizespor / Maç özeti
Süper Lig'de derbi galibi Fenebahçe, evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı. Fenerbahçe pek varlık gösteremediği karşılaşmada Moussa Sow'un 90+2'deki golüyle 3 puanı kaptı.

Spor Toto Süper Lig’de derbi fatihi Fenerbahçe, evinde Çaykur Rizespor’u konuk etti. Fenerbahçe maçı Sow’un son dakika golüyle kazandı.

Sarı-lacivertli takım 3. dakikada Moussa Sow’un kafa golüyle öne geçerken, Şener’in büyük hatası sonrasında Rizespor Oğuz Han Aynaoğlu ile 14. dakikada eşitliği sağladı.

Fenerbahçe bu skorla haftayı Galatasaray’ın 4 puan önünde 56 puanla kapadı. Rizespor ise 24 puanda kaldı.

SOW BİR DÖNDÜ PİR DÖNDÜ

Fenerbahçeli oyuncu Moussa Sow, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Çaykur Rizespor mücadelesine ilk 11'de başlarken, fileleri de havalandırdı. Senegalli oyuncu iki ay sonra ilk kez bir lig karşılaşmasına 11'de başlamış oldu.

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Spor Toto Süper Lig'de iki ay sonra ilk 11'e girdi. Sarı-lacivertlilerde Fernandao'nun sakatlığı ve Hollandalı yıldız Robin Van Persie'nin cezalı olması nedeniyle kadroda yer bulurken, Çaykur Rizespor karşısında 3. dakikada sarı-lacivertlilerin ilk golünü atarak takımına katkı sağladı.

MEHMET TOPAL DERBİDE YOK!

Fenerbahçe gözünü önümüzdeki hafta oynayacağı Beşiktaş derbisine çevirdi. Sarı-lacivertlilerde Mehmet Topal cezası sebebiyle bu kritik maçta oynayamayacak. Hasan Ali Kaldırım’ın maç sonunda sakatlanması ise endişe yarattı. Başakşehir’i yakalamak ve Şampiyonlar Ligi vizesi almak isteyen sarı-lacivertli takım için bu maç kritik önem taşıyor.