Fenerbahçe'ye İtalyan sol bek

Fenerbahçe'ye İtalyan sol bek
Fenerbahçe, uzun süredir aradığı sol beki İtalya'da buldu. Sarı lacivertlilerin İtalya'nın Parma ekibinde forma giyen 24 yaşındaki sol bek Giuseppe Pezzella ve kulübüyle el sıkışmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Teknik direktör Jorge Jesus''un göreve gelmesinin ardından kadrosunu takviye etmek için çalışmalarına iyiden iyiye hız veren Fenerbahçe, aradığı sol beki İtalya''da buldu. Takımın hazırlık maçlarında sol bekte Ferdi Kadıoğlu ve Filip Novak''a forma veren Jesus''un, Novak ile yola devam etmeme kararı aldığı belirtildi.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO
Ferdi''yi de orta sahada değerlendirmeyi düşünen Portekizli teknik adam, Parma''nın başarılı oyuncusu Giuseppe Pezzella''yı istedi. İtalyan basınının Sky Sports''a dayandırdığı habere göre Fenerbahçe ile Parma Pezzella''nın transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe''nin bonservis konusunda 4 milyon Euro''ya Parma''yla anlaştığı, İtalyan oyuncuya da 1 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşme teklif ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı. Geçen sezonu Atalanta''da kiralık geçiren 24 yaşındaki Pezzella, 29 maçta forma giyip 3 asistlik katkı sağladı.

GUISEPPE PEZZELLA KİMDİR?

Bonservisi Parma''da olan 24 yaşındaki sol bek, geride kalan sezonu kiralık olarak Atalanta''da geçirmişti. Atalanta formasıyla 29 maçta süre alan İtalyan oyuncu, 3 asistlik de skor katkısı sağladı. 

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen Giuseppe Pezzella''nın Parma ile sözleşmesi 2024 yazında sona eriyor.

 

İlgili Haberler