Fenerbahçe 3 transfer daha yapacak

Fenerbahçe 3 transfer daha yapacak
Josef ve Giuliano'yu iyi bir rakama satan Fenerbahçe, 1 orta saha, 1 sol bek ve 1 de kaleci takviyesi yapmak istiyor. Orta saha adayları Sissoko, Sanches, Nuri, Yunus ve Sornoza.

Lige 3 maçta 3 puanla başlayan ve şampiyonluk yarışında şimdiden rakiplerinin gerisine düşen Fenerbahçe'de bu hafta oldukça hareketli geçecek.

Sportif direktör Damien Comolli iki orta saha, bir sol bek ve bir kaleciyi daha bitirecek. Lige büyük bir hayal kırıklığıyla başlayan sarı-lacivertli takımın cumartesi günü oynayacağı Kayserispor maçına bambaşka bir kimlikle çıkmasını isteyen Comolli ve Cocu'nun gözü ve aklı bir taraftan da transferde.

TRANSFERDE SICAK GÜNDEM

Fenerbahçe'nin adayları ise Tottenham'dan Moussa Sissoko, Bayern Münih'ten Renato Sanches, Dortmund'dan Nuri Şahin, Wolfsburg'tan Yunus Mallı ve Fluminense'den Junior Sornoza. Hasan Ali Kaldırım'ın yerine sol beke de oyuncu bakılıyor. 

Gündemdeki isim Real Madrid'in elden çıkartmaya çalıştığı Portekizli oyuncu Fabio Coentrao. Kale için de PSG'de üçüncü kaleci olan Kevin Trapp listebaşı. Frankfurt ve Kaiserslautern'den gelen teklifleri daha büyük bir takımda oynamak için geri çeviren Trapp, sarı-lacivertlilere sıcak bakıyor.

İlgili Haberler