Fenerbahçe aslına dönüyor

Fenerbahçe aslına dönüyor
Hollandalı hoca, her zaman olduğu gibi derbide de farklı bir 11’le sahaya çıkacak. Reyes, İsmail, Alper Potuk, Elif Elmas ve Michael Frey kenara gelecek, onların yerini Kadıköy’de Skrtel, Hasan Ali, Jailson, Ayew ve Slimani alacak.

Süper Lig’de haftanın maçında yarın Beşiktaş’ı konuk edecek olan Fenerbahçe’de teknik direktör Phillip Cocu, bu mücadeleye de farklı bir 11’le çıkacak. Bir türlü as kadrosunu oluşturamayan Cocu’nun, Dinamo Zagreb deplasmanında sahaya çıkarttığı 11’de 5 değişikliğe gideceği öğrenildi. Hollandalı hocanın performansını beğenmediği stoperde Diego Reyes, sol bekte İsmail Köybaşı, orta alanda Alper Potuk, Eljif Elmas ve forvette de Michael Frey’in yerine farklı isimleri oynatacağı bildirildi. Sakatlığı sebebiyle Hırvatistan’daki Avrupa Ligi mücadelesinde oynamayan Martin Skrtel’in durumunun iyi olduğu ve büyük ihtimalle Kadıköy’de Neustader’le birlikte savunmanın ortasında yer alacağı belirtildi.

YOKLARI OYNAMIŞTI

Hasan Ali’nin kesin durumunun bugünkü idmanda belli olacağı ve bir aksilik olmazsa, İsmail’in yerine sol beke geçeceği ifade edildi. Orta alanda Alper’in yerine Ayew’in kanata geçmesi, Eljif Elmas’ın formasını Jailson’un alması bekleniyor. Zagreb karşısında yokları oynayan Frey’in yerine ise Islam Slimani’nin derbide en büyük gol kozu olacağı konuşuluyor. 

KALE YİNE HARUN'UN

Bursaspor’dan transfer edilen Harun Tekin, Dinamo Zagreb karşılaşmasında kalesinde 4 gol görmüştü. Gollerde yapacak bir şeyi olmayan Harun’u teknik direktör Cocu’nun morali bozuk olduğu için derbide kenara alacağı konuşuluyordu. Her ne kadarVolkan Demirel’in derbilerdeki etkili performansı göz önünde olsa da Cocu’nun, Harun’dan vazgeçmeyeceği bildirildi. Tecrübeli hocanın, deneyimli file bekçisi ile birebir görüşerek ona tam destek vereceği de gelen haberler arasında yer alıyor.