Fenerbahçe Başkanı Ali Koç MHP'li Saffet Sancaklı'nın o kelimesine kafayı taktı! Meclis'te çok ağır konuşmuştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç MHP'li Saffet Sancaklı'nın o kelimesine kafayı taktı! Meclis'te çok ağır konuşmuştu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TMOK tarafından verilen Fair Play Şeref Bayrağı Ödülü töreninde milletvekili Saffet Sancaklı'nın kulüp başkanlarına yönelik söylediği sözlere tepki gösterdi.

Fenerbahçe, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından olimpik branşlara katkıları ile 1500 kulüp içerisinden “Fair Play Şeref Bayrağı Ödülü’ne” layık görüldü. 2 yıl boyunca Fenerbahçe''nin Dereağzı Tesisleri''nde dalgalanacak olan Fair Play Şeref Bayrağı, törenle göndere çekildi.

Törende Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, MHP Milletvekili eski futbolcu Saffet Sancaklı''nın dün yeni spor yasasıyla ilgili meclis konuşmasında kulüp başkanlarına yönelik sözlerine de değindi.

"BİR MİLLETVEKİLİ TARAFINDAN ŞEREFSİZ OLARAK..."

Ülke sporunun ilerlemesine engel olacak çok fazla unsurla karşılaştıklarını belirten Koç, "Bu şerefli bayrağı 2 yıl boyunca taşıyacağız. Bir spor yasası mecliste görüşülmektedir. Biz Süper Lig kulüpleri olarak buradaki endişelerimizi anlattık. Görüştük, dinlendik mi, kaale alındık mı hayır... Bizim görüşlerimizi aldınız ama uyguladınız mı hayır. Nihai taslakta bizlerin görüşleri var mı hayır... Bir de yetmemiş gibi bir milletvekilimiz tarafından şerefsizler olarak tarif edildik. Saygı duyduğum eski bir sporcu..." dedi.

Başkan Koç, şöyle devam etti:

"Spor yasasının bu şekilde çıkması ileride çok büyük sıkıntılar çıkaracak. Böyle şanlı bir ödüle layık görülürken, bir siyasetçi tarafından namussuz, şerefsiz olarak tanımlanmak içimi acıtıyor."

SAFFET SANCAKLI NE DEMİŞTİ?

TBMM''de görüşülen Spor Yasası hakkında konuşma yapan milletvekili Saffet Sancaklı, "Diyorlar ki siz bu yasayı çıkarırsanız yönetecek başkan ve yönetim kurulu bulamazsınız. Bak Türk milletine saygısızlık yapmayın. Buradan hepinize söylüyorum. Türkiye''de 500 tane 1000 tane şerefli adam mı yok? Bir siz mi şereflisiniz yani?" demişti.

İlgili Haberler