Sadettin Saran'dan akılları karıştıran açıklama!

Sadettin Saran'dan akılları karıştıran açıklama!
Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığı’na dair soruyu yanıtlarken, “Önemli olan fark yapan başkan olmaktır” dedi…

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe’nin başarısız olmasını isteyenlerden hazzetmediğini belirterek, önemli olanın başkan olmak değil, fark yaratan başkan olmak olduğunu söyledi. Türkiye’de İş Dünyası dergisine konuşan Saran, iş hayatından Fenerbahçe’ye kadar birçok konuda görüşlerini dile getirdi.

ADAY OLACAKTI

“Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağınızı ‘Fenerbahçe, şu anda fark oluşturulabilecek bir yer’ diyerek duyurdunuz. Şu anda aslında iş dünyasında da karşılaştığınız önemli bir isim var koltukta. Bizler burada ortaya çıkarmayı hedeflediğiniz farkları kısaca sorsak size, neler söyleyebilirsiniz” sorusuna Saran, kastettiği fark yapmanın içeriğini yeniden açtı.

ALİ KOÇ''A GÖNDERME

Saran, “Öncelikle şunu söylemeliyim Fenerbahçe’nin 2021 yazında ikinci kez seçilmiş bir başkanı var. Ben olağanüstü kongrelere karşı olduğumu her fırsatta söyledim. Dolayısıyla Ali Bey’in huzurlu bir çalışma ortamına sahip olması gerekiyor.

İşler kötü gittiğinde akbaba gibi ortaya çıkanlardan hatta adeta Fenerbahçe’nin başarısızlığını isteyenlerden hazzetmem. Öyle anılmak da asla istemem. Sorunuza gelince, benim ‘fark yapabileceğimiz yer’ derken kastım da spesifik bir kişi veya yönetimi hedef almak değil” dedi.

İlgili Haberler