Resmi teklif yapıldı: Aboubakar ve Talisca geliyor!

Resmi teklif yapıldı: Aboubakar ve Talisca geliyor!
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın iki eski yıldızı Aboubakar ve Talisca için Suudi Arabistan'ın Al Nasr Kulübü'ne resmen teklif yaptığı ileri sürüldü

Fenerbahçe, teknik direktörlüğe Jorge Jesus''u getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdi.

Sarı lacivertlilerin Portekizli teknik adamın listesinde bulunduğu belirtilen Beşiktaş''ın iki eski yıldızı Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar için resmen teklifte bulunduğu ileri sürüldü.

Suudi Arabistan''ın Al Nasr takımında oynayan ikili daha önce Beşiktaş''la da gündeme gelmişti. Ancak sarı lacivertlilerin bir adım önde olduğu bildirildi.

Suudi Arabistan''ın www.so3ody.com isimli haber sitesinde yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Al Nasr''ın iki yıldızı Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar''ın sezon sonunda ayrılmak istediğine dair haberler var. Afrika Uluslar Ligi''nde birçok takımın ilgisini çeken Talisca ve Aboubakar için birçok kulüp imza girişimine başladı. İki yıldız eski Al Hilal teknik direktörü Jorge Jesus''un hocalığını yaptığı Fenerbahçe''den de teklif aldı. Anderson Talisca ayrılmak istediği şeklindeki haberleri kararlı bir açıklamayla reddetti. Ancak şu ana kadar da takım kampına katılmadı. Hala takıma katılmaması, geleceği hakkındaki tartışmaları yine alevlendirdi.

Vincent Aboubakar da Afrika Uluslar Kupası''ndan döndükten sonra sakatlığı nedeniyle Al Nasr''ın hiçbir maçında yer almadı. Vincent Aboubakar''ın ayrılma arzusunda olduğu da ortada. Kamerunlu yıldızın ayrılma teklifini kabul etme konusunda Al Nasr esnek.

Forvet oyuncusuna İspanya''dan Valencia da ilgi gösteriyor. Corinthians''tan da teklif alan Anderson Talisca ise ailesine yakın olmayı tercih edip, Brezilya''ya dönebilir. İki oyuncunun ne karar vereceğini zaman gösterecek ve Al Nasr bu konuda bir dizi zorlukla karşı karşıya kalacak."

İlgili Haberler