Fenerbahçe bombaları patlatıyor!

Fenerbahçe bombaları patlatıyor!
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için müthiş bir iddia geldi.

Fenerbahçe bombaları patlatıyor... Brezilya basını, sarı lacivertli kulübün 3 oyuncu ve kaleci için çalışmalar yaptığını öne sürdü. İşte detaylar:

Fenerbahçeli gözlemcilerin Botafogo Arena'daki Botafogo - Chapecoense maçımnı yerinde izlediklerini ve Botafogo'nun 10 numarası Camilo'yu yakından takip ettikleri belirtildi.

24 MAÇTA 6 GOL ATTI

Botafogo forması giyen 10 numara Camilo, bu sezon 24 maçta 6 gol attı. Kariyerinin büyük çoğunluğunu Brezilya'da geçiren Camilo, Shanghai Shenxin'de 1 maçta, Suudi Arabistan takımı Al Shabab'da 10 maçta forma giydi.

SOL KANAT SCARPA DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçeli gözlemcilerin, Camilo dışında Fluminense'den Gustavo Scarpa'yı da Paranaense'ye karşı oynanan maçta izledikleri belirtildi.

SCARPA, EN İYİ SEZONUNU GEÇİRİYOR

22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Scarpa, 2014/15'te Red Bull Brasil'de 1 sezon kiralık forma giymişti. Bu sezon kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Scarpa, 18 maçta 5 gol atıp 3 asist yaptı.

HERNANI DE BEĞENİLDİ

Fenerbahçeli yetkililerin Fluminense'nin rakibi Atletico Paranaense'den Hernani'yi de beğendikleri kaydedildi.

HEM KESİCİ, HEM PASÖR

Defansif orta saha olarak görev alan Hernani Azevedo Junior, defansif özelliklerinin yanısıra pasörlüğüyle de biliniyor. Bu sezon Brezilya'da 15 lig maçına çıkan Hernani, 2 gol attı.

"İYİ BİR KALECİ BAKIYORLAR"

Fenerbahçeli yetkililerin, bu 3 oyuncu dışında Brezilya'da iyi bir kaleci arayışında da oldukları kaydedildi. Fenerbahçe'nin bu maçlarda izlediği kaleciler arasında en çok çıkan isimse 33 yaşındaki Diego Cavalieri...

CAVALIERI, LIVERPOOL'DA DA FORMA GİYDİ

Fluminense'den önce Cesena, Liverpool ve Palmeiras'da forma giyen Cavalieri, bu sezon 20 maçın 9'unda kalesini gole kapamayı başardı.