Fenerbahçe coştu iki yıldız daha imzaladı

Fenerbahçe coştu iki yıldız daha imzaladı
Sarı-lacivertliler daha önce anlaşma sağladıkları Porto’nun kalecisi Fabiano Ribeiro ve Senegal’li stoper Abdoulaye Ba ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı

Önceki gün gelen Brezilyalı Josef de Souza kulübüyle yapılan işlemler yetişmediği için son anda imza atamadı.

Fenerbahçe’nin Porto’dan 1 yıllığına kiraladığı 27 yaşındaki Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ve 24 yaşındaki Senegal’li stoper Abdoulaye Ba sözleşme imzaladılar. İmza töreninde başta söz alan Sportif Direktör Terraneo, “Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Burada iki yeni isim için bulunuyoruz. Geçekten onların tanıtımında bulunduğum ve bu takıma kazandırdığım için çok mutluyum. Takıma uyum sağlayacaklarına inanıyorum. Hocamız Pereira’nın sistemine çok çabuk uyacakları da bir gerçek” dedi. İtalyan spor adamı sözlerine şöyle devam etti: “Souza konusuna değinmek istiyorum görüşmelerimiz sürüyor ve sürec devam ediyor. Sao Paulo ile görüşmelerimiz sürüyor. Onu temsil edecek kişi buraya gelecekti, ancak gelemiyor. O geldiğinde görüşmelerimiz devam edecek. Souza transferinin birkaç gün içerisinde sonuçlanmasını umuyorum.” Yeni transfer Abdoulaye Ba ise “Herkese merhabalar. Burada olmaktan çok mutluyum. Bu takıma katıldığım için gururluyum, Büyük bir takıma transfer oldum. Kulübün tarihine katkı yapan oyunculardan olabilirim” diye konuştu.

Volkan’a saygı duyuyorum

27 yaşındaki file bekçisi Fabiano Ribeiro ise “Herkese merhaba. Beni buraya getiren yöneticilere teşekkür ediyorum. Kariyer açısından bir hedef daha koyuyorum ve elimden geleni bu takım içinden yapacağımızı söyleyebilirim” ifadelerini kullandı. Porto’dan transfer edilen Brezilyalı kaleci sözlerine şöyle devam etti: “Ben nereye geldiğimin farkındayım. Çok çalışmam şart. Burada oynamak için ter dökmemiz gerekiyor. Herkese saygı duyacağım ve yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Ben buradaki arkadaşlarıma yardımcı olmak için geldim. Kadroya girmek için günlük çalışmalar ve antrenmanlar etkili olacaktır. Bu takıma faydalı olmak ve oynamak için geldim. Kaptan ve kaleci Volkan Demirel’e saygı duyuyorum. Kim iyiyse, kim formdaysa kaleye o geçecek. Aramızda tatlı bir rekabet olacak. Birbirimize destek olacağız. Birşeyler başarmak istiyorsak birbirimize destek olmalıyız.”