Fener’de hedef Bertrand Traore

Fener’de hedef Bertrand Traore
Transfer sezonuna hızlı giren Fenerbahçe Bruma ve Lincoln Henrique'yi kadrosuna kattı. Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda adımlarını atan yönetim, yeni kanat oyuncusu için bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Premier Lig ekibi Aston Villa'da forma giyen yıldız oyuncu için görüşmeler hızlandı.

Teknik direktör Jorge Jesus''un takımda görmek istediği Bruno Henrique, Brezilya''da oynadığı bir maçta dizinden sakatlandı. Oyuncunun en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor.

İNGİLİZLERİN İDDİASI…

Fenerbahçe, yaşanan olumsuz durumdan dolayı rotasını alternatif isimlere çevirdi. İngiliz haber siteleri, Fenerbahçe''nin Aston Villa''nın kanat oyuncusu Bertrand Traore için harekete geçtiğini yazdı.

GERRARD KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Burkina Fasolu oyuncu için harekete geçen yönetim, Aston Villa kulübü ile görüşmelere başladı. Sağ kanatta görev yapan oyuncu burada fazla forma şansı bulamadı ve teknik direktör Steven Gerrard, Traore''yi kadroda düşünmüyor.

GİTMEYE SICAK BAKIYOR

Son sezonda Afrika Kupası''nda forma giyen ve geri döndükten sonra Gerrard tarafından fazla forma şansı verilmeyen Bertrand Traore''nin oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı kaydedildi.

SADECE 9 MAÇTA OYNADI

Bertrand Traore, 2020 yılında Lyon''dan Aston Villa''ya transfer oldu. Daha önce Chelsea ve Ajax takımlarında da forma giyen Traore, geçtiğimiz sezon Premier Lig''de 9 maçta görev yaptı.