Fenerbahçe İngiltere'de sahadan silindi

Fenerbahçe İngiltere'de sahadan silindi
Fenerbahçe, Old Trafford'da 3 dakika içinde 2 tane penaltı golü yiyerek dağıldı! Soyunma odasına giderken Pogba farkı 3'e çıkardı, 48'de Lingaard son darbeyi vurdu! Fenerbahçe'nin tek golünü ise Old Trafford'u iyi bilen Robin van Persie'den geldi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nun 3. haftasında Fenerbahçe, Manchester United deplasmanına çıktı. Sarı-lacivertliler, Old Trafford’da İngiliz devine direnemdi. Fenerbahçe sahadan 4-1’lık yenilgiyle ayrıldı.

Maça ayağında top tutarak başlayan Fenerbahçe, rakibine karşı başa baş bir oyun sergiledi. 31. dakikada ise maçın dönüm noktası yaşandı! Kjaer’in yaptığı penaltıda Pogba durumu 1-0 yaptı. Bu golden 3 dakika sonra ise bu kez Şener’in Lingaard’a ceza sahasında yaptığı mücadele de penaltıya neden oldu. Martial topun başına geçerek skoru 2-0’a getirdi. İlk yarının son dakikasında ise Paul Pogba yine sahneye çıkarak ceza sahası dışından şık bir plase vuruşla topu Volkan Demirel’in uzanamayacağı köşeye gönderdi: 3-0.

İkinci yarıya Kjaer’in yerine Emenike’yi oyuna alarak başlayan Fenerbahçe, 48’de Lingaard’ın golüne engel olamadı. Genç yıldız ceza sahası dışından uzak köşeye topu göndererek farkı 4’e çıkardı.

Sarı-lacivertli taraftarların uzun süre yönetimi istifaya çağırdığı maçta Fenerbahçe adına tek gol Robin van Persie’den geldi. Eski Manchester United oyuncusu Hollandalı yıldız, Emenike’nin pasında topu ağlarla buluşturduktan sonra tüm stat tarafından alkışlandı. Geride kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maç 4-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Manchester United 6 puanla liderliğe oturdu. Fenerbahçe ise 4 puanla 3. sıraya geriledi. Grubun diğer maçında Feyenoord sahasında Zorya’yı 1-0 yenerek 6 puanla 2. sıraya çıktı.

Fenerbahçe ile Manchester United 3 Kasım’da Kadıköy’de karşılaşacak.