Fenerbahçe istedi Galatasaray aldı

Fenerbahçe istedi Galatasaray aldı
Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri peş peşe geliyor. Sarı kırmızılılar Fatih Terim'in ısrarla istediği Henry Onyekuru transferinde mutlu sona ulaştı. Onyekuru'yu Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe, geçen senenin şampiyonu Başakşehir ve İngiltere'den West Ham United da istemişti. Onyekuru, Fatih Terim faktöründen dolayı Galatasaray'ı tercih etti. 

Sabah'ın haberine göre, Monaco ile Galatasaray arasında devam eden transer pazarlıkları nihayet sona erdi.
Daha önce de iki kez kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Henry Onyekuru, üçüncü kez sarı kırmızılı formayı giyecek. 
Geçen sezon Fenerbahçe deplasmanında attığı golle taraftarın sevgilisi olan Onyekuru'nun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
Fenerbahçe'nin de Onyekuru'ya ilgisi vardı. 7 numarayı giymeye hazırlanan Nijeryalı yıldız haftaya Gaziantep deplasmanında kadroda olacak.
Zorunlu satın alma opsiyonu ile birlikte Onyekuru'yu kiralayan Cimbom'un, kiralık bedeli olarak Monaco'ya 500 bin Euro ödeyeceği öğrenildi.
Monaco'da istediği ortamı bulamayan Onyekuru, G.Saray'da ise geçen sezon 10 maçta 1 gol, 2 asist üretmiş, Fransız kulübü izin vermeyince yaz sezonu maçlarına çıkamamıştı.
Onyekuru, 2018-19 sezonunda ise 14 gol, 5 asistle şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.