Fenerbahçe, Volkan ile yollarını ayırıyor mu?

Fenerbahçe, Volkan ile yollarını ayırıyor mu?
Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel sezon sonu bitecek sözleşmesi için her yaptığı açıklamada takımda kalmak istediğini söyledi ancak yönetimden bu yönde bir adım gelmedi.

Fenerbahçe’de kaptan Volkan Demirel'in geleceği netlik kazanmaya başladı… Sezon sonu sarı lacivertliler ile sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli file bekçisi bu sezon yaptığı her açıklamada takımda kalmak istediğini yineledi. Ancak yönetimin Volkan'ın bu çağrısına bir türlü kulak vermemesi tecrübeli kaleciyle sezon sonunda yolların ayrılacağı iddialarını da kuvvetlendirdi.

Yönetimin, kaleci arayışında olması da muhtemel bir ayrılığın yaşanacağının işareti olarak gösterildi. Güneş’te yer alan habere göre sözleşme yenilenmemesi durumunda Volkan Demirel'in futbolu bırakacağı öne sürüldü… Daha önce Türkiye'de sarı lacivertli kulüpten başka bir takımda oynamayacağını vurgulayan ve ABD'den de teklif alan deneyimli kaleci 2011'de yaptığı açıklamada, “Büyük konuşmak istemiyorum ama futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum. Bir gün Fenerbahçe'den ayrılırsam futbolu bırakırım” ifadelerini kullanmıştı. Volkan'ın sezon sonunda Sarı-Lacivertlilere veda etmesi bekleniyor.