Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, İstanbul'a geldi!
Fenerbahçe, her konuda anlaşma sağladığı Jorge Jesus'u İstanbul'a getirdi. Özel uçakla İstanbul'a gelen Portekizli çalıştırıcı, havalimanında kendisini bekleyen helikoptere binerek kalacağı otele hareket etti.

Fenerbahçe, uzun görüşmelerin ardından anlaşma sağladığı Jorge Jesus''u Süper Lig''de sezonun sona ermesinin hemen ardından İstanbul''a getirdi.

Sarı lacivertlilerin takımın başına geçirdiği 67 yaşındaki deneyimli hoca, özel uçakla İstanbul''a geldi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile birlikte Portekiz''den uçağa binen Jesus, TSİ 01.45''te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı''na iniş yaptı.

Oğlu ve iki yardımcısıyla birlikte İstanbul''a gelen Jesus, daha sonra kendisini bekleyen helikopterle konaklayacağı otele gitti.

"ŞAMPİYON YAP BİZİ JORGE JESUS"

Sabiha Gökçen Havalimanı''nda Jorge Jesus''u bekleyen taraftarlar, "Alemin kralı geliyor" ve "İnan sende bizim bütün umudumuz, şampiyon yap bizi büyük Jorge Jesus" şeklinde tezahüratlar yaptı.

PORTEKİZ''DEKİ GÖRÜŞMEDE EL SIKIŞILMIŞTI

Spor Arena’nın aktardığına göre; Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa’nın yanı sıra Portekiz’de yaşayan eski F.Bahçeli yönetici Emre Can’ın da katıldığı buluşmada taraflar prensipte el sıkışmıştı.

Nitekim sonraki süreçte görüşmeler hızlandı ve Jorge Jesus, Fenerbahçe''nin teklifine ikna oldu.

İlgili Haberler