Fenerbahçe'de 10 isimle yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'de 10 isimle yollar ayrılıyor
Sarı Lacıvertli kulüpte kıyım başlıyor. Ali Koç'un başkan seçilmesi sonrası Fenerbahçe'de 10 isimle yolların ayrılması kesinleşti. Ali Koç bu hafta yolları ayrılacak futbolcularla bir görüşme gerçekleştirecek ve takımda düşünmediklerini iletecek.

20 yıllık süren Aziz Yıldırım fırtınası sonrası başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç, icraatlarına yavaştan start veriyor. Fenerbahçe'de 10 isimle kesin olarak yollar ayrılacak. ali Koç yep yeni bir kadroyla yeni sezona girmeyi düşünüyor. İşte Fenerbahçe'den gidecek isimler. 

DEFANS HATTI SİLBAŞTAN

Bu sezon yediği hatalı gollerle hedefte olan defans futbolcuların tamamı gönderiliyor. Kaleci Kameni, Skrtel, Luis Neto ve Roman Neustadter'le kesin olarak yollar ayrılacak. 

OZAN TUFAN'A AF YOK

Aykut Kocaman'ın gelmesiyle kadro dışı kalarak 1 sezon U19 kadroyla antremanlara çıkan Ozan Tufan'a öncelik olarak Avrupa'dan kulüp bulması istenilecek. Aksi takdirde oyuncuya bonservisi verilerek alacaklarından vazgeçmesi istenilecek! Orta sahada bir kıyımda Josef De Souza'yla olacak. İkili liborada Mehmet Topal'ın kalmasını isteyen Ali Koç, Josef'e kulüp bul diyecek. 

GOL YOLLARI DEĞİŞECEK

Gol yollarında Fenerbahçe büyük kıyım başlıyor. Aatıf kesin olarak takımda gönderilecek isimlerin başında geliyor. Fernandao, Valbueana, Dirar ve Janssenle kesin olarak yollar ayrılacak.