Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan maç sonu itirafı

Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan maç sonu itirafı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'a 4-3 mağlup oldukları maçın ardından konuştu. Deneyimli teknik adam, “Üst seviyede oynamak, üst sıralarda kalmak istiyorsanız bu oyun yetersiz” dedi.

Erol Bulut’tan derbi itirafı

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı-lacivertliler zorlu mücadelede sahadan 4-3'lük mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut zorlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Bulut oynadıkları oyunun yetersiz olduğunu söyledi.

"OYUN YETERSİZ"

Oynadıkları oyunun yetersiz olduğunun altını çizen Bulut, “Oyuna aslında iyi başladık. İlk dakikalarda 1-2 pozisyon oldu. Ondan sonra hiç beklemediğimiz bir pozisyonda gol yedik. O bizi bozdu. Sonra ikinci gol geldi. Oyun disiplininden koptuk. İstediklerimizin hiçbirini yapamadık. Üst seviyede oynamak, üst sıralarda kalmak istiyorsanız bu oyun yetersiz” ifadelerini kullandı.

"HAKEM İLE İLGİLİ FAZLA KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Erol Bulut, yaşadıkları mağlubiyeti hakeme bağlamadıklarını dile getirerek, "Sonuçta maçta pozisyonlar var, hakemin de hataları var. 2 tarafın da memnun olmadığı yerler var. Hakem ile ilgili fazla konuşmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

"RAHATSIZ OLMASI GEREKEN BAŞKALARIYDI"

Maç içinde Beşiktaş yedek kulübesinden hakeme yönelik tepkilerin kendisini rahatsız edip etmediği sorulan Erol Bulut, "Beni rahatsız etmedi, başkalarını da etmedi. Rahatsız olması gereken başkalarıydı" dedi.

"HER ZAMAN HERKESİN HAZIR OLMASI GEREKİYOR"

Erol Bulut, kadroda 22 tane kaliteli futbolcu olduğunu vurgulayarak, "Her zaman herkesin hazır olması gerekiyor. Biz bu dizilişle de maç kazandık. 1-2 futbolcu yüzünden maç kaybedildi sanılıyorsa yanılıyorlar" şeklinde konuştu.