Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki: Gözümüz üzerinde

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki: Gözümüz üzerinde
Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Baki, pazar günü oynayacakları Galatasaray derbisi öncesi karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan hakkında konuştu.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Baki, “Kadıköy’deki derbiler Fenerbahçe için bayramdır. Biz de bayrama hazırız” derken, gözlerinin hakem Atilla Karaoğlan’ın üzerinde olacağını belirtti.

Baki, "Fenerbahçe için her derbi bayramdır. Biz de bu hafta sonu bayrama hazırız. Samandıra''da ortam hiç olmadığı kadar iyi. Takımımıza güveniyoruz" diyen Baki, "Kadıköy''de genel anlamda derbinin favorisi bellidir. Trabzonspor maçındaki gibi kötü niyet olmazsa bu maçı kazanacağız" ifadelerini kullandı.

"GÖZÜMÜZ ÜSTÜNDE"

Derbide gözlerinin Atilla Karaoğlan''ın üzerinde olacağını belirten Selahattin Baki, "Hakem atamasının enteresan olduğunu belirtebilirim. Bu konuyla ilgili ortamı çok germek istemiyorum. Ancak gözlerimiz üzerinde olacak" dedi.

Baki ayrıca, "İsmail hocayı bu yüzden seçtik. Kendisi bu karanlık günlerde F.Bahçe''ye ışık oldu..." açıklamasında bulundu,

Fenerbahçe''nin yöneticisi, "14 ay önce, 1959 öncesi şampiyonluklar için resmi başvuru yaptık. Nihat Özdemir 1 hafta içinde cevap vereceğiz dedi. Bırakın 1 haftayı, sene geçti ses yok. Ufak bir açıklama bile yapmadan gitti" şeklinde konuştu.

Kaynak: Fotomaç