Sosa'nın son durumu belli oldu

Sosa'nın son durumu belli oldu
Süper Lig'in 18. haftasında Erzurum deplasmanına gidecek Fenerbahçe'de son hazırlıklar tamamlandı. Sarı lacivertlilerde sakatlığı bulunan ve son durumu merak edilen Sosa'nın çalışmalarına salonda devam ettiği öğrenildi.

Sosa'nın son durumu belli oldu

Süper Lig'de galibiyet serisi yakalamak isteyen Fenerbahçe, zorlu Erzurumspor deplasmanına gidiyor. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı.

fenerbahce-b-b-erzurumspor-macina-hazir-2805-dhaphoto2.jpg

İdman, üç gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdü. Antrenman, çift kale maçın ardından gerçekleştirilen taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

fenerbahce-b-b-erzurumspor-macina-hazir-2805-dhaphoto1.jpg

SOSA VE ADEMİ SALONDA ÇALIŞTI

Gökhan Gönül, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Tolga Ciğerci ve Diego Perotti, antrenmanı bireysel programlar eşliğinde tamamladı. Jose Sosa ve Kemal Ademi çalışmalarını salonda sürdürdü. Filip Novak ise sahada koşu çalışmalarına devam etti.

fenerbahce-b-b-erzurumspor-macina-hazir-2805-dhaphoto3.jpg

Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, bugün özel uçakla Erzurum'a hareket edecek.