Fenerbahçe’de tarihi seçim

Fenerbahçe’de tarihi seçim
Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un yarıştığı Olağan Genel Kurul’da oy kullanma işlemlerinin ardıdnan yeni başkan belli olacak.

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un yarışacağı tarihi seçim bugün gerçekleşecek. Saat 10.00’da başlayacak oy kullanma işlemi 17.00’a kadar sürecek. Gerginlik, Yıldırım ve Koç’un konuşmaları sırasında doruk noktasına ulaştı. Bugün yapılacak seçimde 25 bin 650 üyenin oy kullanması bekleniyor. Oy kullanma işlemler 38 sandıkta gerçekleşecek.

GENEL KURUL GERGİN BAŞLADI

Ülker Stadı’nda dün başlayan Olağan Seçimli Genel Kurul gergin anlara sahne oldu. Genel Kurul’a özellikle Aziz Yıldırım’ın Ali Koç’a yaptığı Futbol Şubesini yönetme teklifi damga vurdu. Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada "Sen ne veriyorsan ben de aynısını veriyorum. Aynı şartlarda... Sen futbol şubesinin başına geç, ben de amatör şubeleri ve kulübü yöneteyim Hodri meydan... Buyurun kim Fenerbahçe için var, görelim" ifadelerini kullandı. Ali Koç ise buna karşılık “Bir fazlasını vereceğim” diyorsunuz. Siz ne veriyorsanız ben de bir fazlasını vereceğim” dedi.

İlgili Haberler