Fenerbahçe, Willian Arao'yu açıkladı

Fenerbahçe, Willian Arao'yu açıkladı
Fenerbahçe, yeni transferlerine bir yenisini daha ekledi. Sarı lacivertli kulüp, Willian Arao'nun transferi için Flamengo ile anlaşmaya vardğını açıkladı

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe, Joshua King''in ardından Willian Arao transferini de resmen açıkladı.

Son olarak Norveçli golcü Joshua King ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, orta saha transferini de bitirdi. Flamengo, 30 yaşındaki ön libero Willian Arao''nun Fenerbahçe''ye transfer olduğunu açıklarken sarı lacivertliler de resmi siteden yaptığı duyuruyla oyuncunun yarın akşam İstanbul''da olacağını belirtti.

Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere yarın akşam İstanbul’a gelecektir" denildi. Deneyimli oyuncunun yarın akşam 22:30 civarı İstanbul''da olması bekleniyor.

Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz, "Fenerbahçe, resmi olarak teklifini yaptı. Bu teklifi değerlendiriyoruz. Willian ile de bu teklifi paylaştık. Biraz piyasa araştırması yapıyoruz. Kısa süre içerisinde cevabımızı ileteceğiz" açıklamasını yapmıştı.

Geçtiğimiz sezon Flamengo formasıyla 33 resmi maça çıkan Arao, 5 gol 2 asistlik katkı yapmıştı. 29 yaşındaki oyuncu daha önce 1 kez Brezilya Milli Takımı''nın formasını giydi.

İlgili Haberler