Fenerbahçe'den ilk transfer!

Fenerbahçe'den ilk transfer!
Milliyet gazetesi köşe yazarı Şansal Büyüka, Süper Lig'de haftanın gündemini değerlendirdi.

Büyüka, değerlendirmesinde Fenerbahçe hakkında da çok konuşulacak bir iddiada bulundu. İşte o yazıdan bir bölüm:

Fenerbahçe bir kamu bankasından 250 milyon lira kredi alıyormuş. Kenan Evren Lisesi’nin arazi sorunu halloluyormuş. 7 önemli transfer planlanıyormuş. Taison ile anlaşma noktasına gelinmiş.

Fenerbahçe’ye çok yakın bir arkadaşım anlattı. Fenerbahçe bir kamu bankasından uzun vadeli 250 milyon lira kredi alacakmış.

Ayrıca bir türlü çözüme kavuşmayan Kenan Evren Lisesi için yeni bir anlaşma yapılıp Fenerbahçe’ye 60 milyon lira verilip ayrıca yeni bir yer tahsis edilecekmiş.

Fenerbahçe’nin yeni sezona çok iddialı girebilmesi adına 7 önemli transfer planlanıyormuş. Bu planlamayı yeni sezonda Fenerbahçe’yi çalıştıracak olan Aykut Kocaman ile başkan vekilleri Ali Yıldırım ve Önder Fırat yapıyormuş. Shakhtar Donetsk’te oynayan Brezilyalı Taison ile anlaşma noktasına varılmış.

UEFA’nın mali kriterlerle ilgili gözetimi olduğu için alınacak oyuncuların çoğu kiralık yöntemi ile kadroya katılacakmış. Mış-muş diye yazdım, çünkü duyduklarımı aktardım. Ancak benim fikrim şu: Önemli olan transferlerde tam isabet yapılabilecek mi?