Fenerbahçe’den örnek hareket

Fenerbahçe’den örnek hareket
Fenerbahçe kulübü, maddi imkansızlıklar nedeni ile forma alamayan bir genç taraftara hem forma hediye etti, hem de Fenerbahçe maçı izlemesi için davet etti.

Serkan TALAN / Yeniçağ

Maddi imkansızlıklar nedeni ile Fenerbahçe forması alamayan bir taraftarın yaptığı sosyal medya paylaşımına Fenerbahçe kulübü kayıtsız kalmadı. Bayram isimli bir genç poşetten yaptığı Fenerbahçe forması ile çektiği bir fotoğrafı Twitter hesabından paylaştı. Genç taraftarın “Poşetten forma olmaz dediler Ama ben yaptım Fenerbahçe'ye başarılar” mesajı ile paylaştığı fotoğrafa Fenerbahçe’den cevap geldi.

bayram.jpg

Resmi Twitter hesabından genç Bayrama cevap veren Fenerbahçe kulübü, hem genç taraftara forma hediye etti, hem de Fenerbahçe-Kayserispor maçını Ülker Stadı’nda izlemesi için davet etti.

Fenerbahçe’nin resmi Twitter hesabından verilen cevapta “Çubuklun hazır. 1 Eylül’de önce İstanbul'u gezmek, sonra Fenerbahçe - Kayserispor maçını izlemek üzere seni mabede davet ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

bayram1.jpg

Sarı lacivertlilerin bu hareketi sadece sarı lacivertli taraftarlardan değil, pek çok takımın taraftarından da takdir topladı.