Fenerbahçe’den Tolgay Arslan’a tek şart

Fenerbahçe’den Tolgay Arslan’a tek şart
Fenerbahçe, Tolgay Arslan’a transferi gerçekleştirmek için tek şart sundu. Sarı lacivertliler, tecrübeli oyuncunun bonservisini alıp gelmesini istiyor.

Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Tolgay Arslan’ın transferi için takas formülünü rafa kaldıran Fenerbahçe yönetimi menajerlere, “Beşiktaş’tan bonservisini alırsa görüşürüz” mesajı gönderdi.

Sabah Gazetesinden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş'ta kadro dışı olan Tolgay Arslan transferinde takaskonusunu gündemden çıkardı.

Sarı-lacivertliler, futbolcunun menajerlerine, "Oyuncu bonservisini alırsa kendisiyle bedelsiz transfer konusunda görüşebiliriz" mesajını iletti. Tolgay'ın alacaklarına karşılık bonservisini Beşiktaş yönetiminden talep ettiği bildirildi. Fenerbahçe, Tolgay'ı Beşiktaş'tan alamadığı parasını da ödeyerek transfer etmeyi planlıyor. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın Tolgay'a takas olarak düşündüğü Şener'i ise vermek istemiyor. Bu arada Fenerbahçe, Ozan'ı sezon sonuna kadar Alanyaspor'a kiralamaya sıcak bakıyor.