Fenerbahçelileri kahreden konuşma

Fenerbahçelileri kahreden konuşma
Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın dünkü ilk bölümüne, konuşma yapan üyelerden Zeki İzci damga vurdu. Beşiktaş'ın geçen sezon şampiyon olduğunu ifade eden İzci, Başkan Ali Koç'a "30 milyon Fenerbahçeli üzüldü, sadece babanız üzülmedi. Babanızın takımı şampiyon oldu, hayırlı olsun." dedi.

Ali Koç’un gözüne baka baka söyledi

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu''nun ilk gününde konuşma yapan üyelerden Zeki İzci, Ali Koç''u sert sözlerle eleştirdi. Beşiktaş''ın şampiyonluğuna değinen İzci, Koç''a "Babanızın takımı şampiyon oldu, hayırlı olsun." dedi.

İzci şu ifadeleri kullandı:

Sözlerime önceki başkanımız Aziz Yıldırım''dan özür dileyerek başlıyorum. Geçen kongrede kendisini çok eleştirmiştim. O gün konuşmam kesildiğinde şu sözlerimi söyleyememiştim, Sayın Ali Koç, biz futbolda büyük başarılar bekliyoruz, rakiplerimizin çimleri yolmalarını istiyoruz. Stadımıza korkarak gelmelerini istiyoruz. Kupalar istiyoruz, şampiyonluklar istiyoruz. Sevindirin bizleri, sokaklara dökün, Meşalelerimizi yakalım. Bize bayramlar yaşatın. Siz bizim için köprüden önceki son çıkışsınız. Bugüne geldiğimizde gelen gideni aratmış vaziyette. Tüm rekorları tersinden kırdık. ''Siz benim vizyonumu anlamamışsınız'' dediniz. Bizi öyle bir beklentiye soktunuz ki ne kadar yüksekten düşersek o kadar canımız yanarmış onu anladık. Sizin hayalinizdeki Fenerbahçe''yi gerçekten anlamamışız. Fenerbahçe tarihinin en başarısız dönemine imza attık. Küme düşmekten son anda kurtulduk. 3 yılda yaptığınız şikayetleri önceki yönetim 20 yılda yapmadı. Siz mali yapıları incelemeden mi geldiniz say8ın başkan? Yanınıza gelip 2010-11 kupasını isteyen Trabzonsporlu taraftarı ''Kalbimi kırma'' demek yerine ''2010-11 sezonu şampiyonu biziz;! Ne kupası'' demenizi beklerdik. Size sitemde bulunan taraftarların üzerine atlamak istediniz. Biz sizi şampiyonluklar yaşatmanız için seçtik. 3 yılda Kadıköy''de Galatasaray, ve Beşiktaş mağlubiyetleri yaşadık. Can çekişen dev haline geldik. Santrforumuz yokken, Samatta''ta katlanırken gereksiz inat uğruna İrfan Can, şov uğruna Mesut Özil''i getirdiniz. 30 milyon Fenerbahçeli üzüldü, sadece babanız üzülmedi. Babanızın takımı şampiyon oldu, hayırlı olsun.

Öte yandan Genel kurul için belirlenen 38 sandıkta 190 görevli sabahın erken saatlerinden itibaren hazırlıklarını tamamladı. 800 üyeye bir sandık olarak ayarlanan genel kurulda Ali Koç, 21 numaralı sandıkta oy kullanacak ve başkan resmen seçilecek.

İlgili Haberler