Fener'e Barcelonalı forvet

Fener'e Barcelonalı forvet
Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'nin sürpriz bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. İspanyol basınına göre, Sarı lacivertlilerin Barcelona'nın İspanyol forveti Pablo Alcacer ile ilgilendiği belirtildi.

Fenerbahçe transfer haberleri sürpriz bir isimle gündeme geldi. Barcelona'dan Paco Alcacer Fenerbahçe'ye yazıldı.  Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, öncelikle forvet mevkiine transfer yapmayı planlıyor. Listede Barcelona'nın kiralık ya da bonservisiyle göndermeyi planladığı İspanyol forvet Paco Alcacer ilk sırada yer alıyor. Comolli, 24 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için önümüzdeki günlerde temasa geçecek. Golcü futbolcunun daha fazla forma giyerek kendini gösterebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan İspanyol golcü Soldado da Alcacer ile ilgili Comolli'ye olumlu yönde rapor verdi.

ALCACER KİMDİR?

Valencia altyapısından yetişen ve 2012-2013 sezonunda Getafe'de kiralık oynayan Alcacer, Getafe'den dönüşünün ardından patlama yaptı. Valencia'da geçirdiği başarılı sezonların ardından İspanya Milli Takımına kadar yükselen Alcacer, 2 sezon önce 30 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer oldu. Barcelona'da ise beklentilerin altında kalan İspanyol golcü 25 yaşında. 13 kez İspanya Milli Takım formasını da giyen Paco Alcacer, 13 maçta 6 gol kaydetti.