FETÖ’nün canlarını aldığı çocuklar. Birer birer ölenlere bir yenisi daha eklendi

FETÖ’nün canlarını aldığı çocuklar. Birer birer ölenlere bir yenisi daha eklendi
Ergenekon ve Balyoz kumpasları mağduru Mustafa Önsel'in oğlu İstemihan Manas Önsel hayatını kaybetti. Önsel’in cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Gölbaşı Asri mezarlığında defnedileceği bildirildi.

Birer birer ölenlere bir yenisi daha eklendi

Genç yaşta hayatını kaybeden Manas Önsel’in ardından kumpas mağdurlarının ailelerinin yaşadığı zorluklar bir kez daha akıllara geldi.

Özden Örnek’in, Fatih Hilmioğlu’nun ve Mustafa Dönmez’in çocukları da hayatını kaybetmişti.

ANNELER, BABALAR, EŞLER, EVLATLAR…

FETÖ kumpasıyla hapse atılan ve yıllarca cezaevinde katılan onlarca kumpas mağdurunun yanı sıra aileleri de zor zamanlar geçirdi ve geçirmeye de devam ediyor.

Yarbay Ali Tatar, Kaşif Kozinoğlu, Kuddisi Okkır, Türkan Saylan, Tuğamiral Cem Aziz Çakmak, İlhan Selçuk, Murat Özenalp, Mehmet Koral gibi yaklaşık 40 isim süreç devam ederken hayatını kaybetti.

Yapılan haksızlıklara yaşanan kayıplara dayanamayan anneler, babalar, kardeşler de hayatını kaybetti.

KİMİ KAZADAN KİMİ KANSERDEN

Özden Örnek’in oğlu Burak Örnek kanserden, Fatih Hilmioğlu’nun oğlu Emir Hilmioğlu trafik kazasında, Yarbay Mustafa Dönmez’in oğlu Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 2’nci sınıf öğrencisi olan Alp Kaan Dönmez, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yolun karşısına geçmek isterken hızla gelen aracın altında kalarak yaşamını yitirdi.

Yarbay Dönmez, tutukluyken, oğlunun hayatını kaybettiğini ilk duruşma sırasında öğrendi. Yarbay Dönmez''e ait olduğu iddia edilen mühimmatların önceden başkaları tarafından gömüldüğünü gösteren görüntüler oğlundaydı.

Oğlu Alp Kağan Dönmez''in trafik kazasında öldüğüne hiç inanmadı. Dönmez şu bilgileri verdi:

“Onu tehdit ettiler. Ölmeden bir hafta önce babandan beter ederiz dediler. Biz şikayet ettik. Ama oğlumun garip bir şekilde trafik kazasında öldüğünü söylediler."

Hayatını kaybeden kumpas mağdurlarının geride kalan ailelerinin çektiği zorluklar kadar, ailelerinin yaşadığı zor zamanların izleri ise halen unutulmadı.

Öyle ki FETÖ’nün yarattığı bu tablo bugün de devam ediyor.

 

İlgili Haberler