Feyenoord-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Feyenoord-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe ile Feyenoord UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelecek. Hollanda ekibi Feyenoord'u 1-0 mağlup eden temsilcimiz Fenerbahçe bu kez deplasmanda yine zafer elde etmeye çalışacak.

Feyenoord-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. maçında karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Feijenoord Stadyumu’nda Feyenoord ile 8 Aralık Perşembe günü 21.00'da karşı karşıya gelecek.
 

FEYENOORD - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK? (ŞİFRESİZ YAYIN)

Feyenoord-Fenerbahçe maçı 8 Aralık Perşembe günü saat 21.00'den itibaren TRT1 kanalından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Sarı lacivertliler Feyenoord'u yenmesi, beraber kalması ya da tek farkla maçı kaybetmesi halinde Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselecek. 

STOCH VE SALİH UÇAN KADRODA YOK

Fenerbahçe, 20 kişilik Feyenoord maçı kadrosuna Miroslav Stoch ve Salih Uçan dahil etmedi. Annesinin hastalığı nedeniyle geçtiğimiz hafta Nijerya'ya giden Emenike ise takıma geri döndü.

Fenerbahçe'nin Feyenoord maçı kadrosu şu şekilde:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Caner Koca, Alper Potuk, Volkan Şen, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie, Emmanuel Emenike

KARŞILAŞMAYA İSPANYOL HAKEM

Türk takımlarının, UEFA Avrupa Ligi gruplarında 8 Aralık Perşembe günü yapacakları son hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe'nin A Grubu'nda deplasmanda Hollanda ekibi Feyenoord ile oynayacağı maçı, İspanya Futbol Federasyonundan David Fernandez Borbalan (fotoğrafta) yönetecek. 
Rotterdam kentindeki Feijenoord Stadı'nda TSİ 21.00 başlayacak karşılaşmada düdük çalacak Borbalan'ın yardımcılıklarını Roberto Alonso ve Raul Cabanero yapacak.

Angel Nevado Rodriguez'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Javier Estrada ve Juan Martinez Munuera üstlenecek.