Feyyaz Uçar’ın Fenerbahçe yorumu acı gerçeği ortaya çıkardı

Feyyaz Uçar’ın Fenerbahçe yorumu acı gerçeği ortaya çıkardı
Spor yorumcusu Feyyaz Uçar, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Fenerbahçe - Göztepe maçını Takım Oyunu programında değerlendirdi. Uçar, “Fenerbahçe'de futbol adına konuşulacak bir şey bulamıyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Fenerbahçe Göztepe’ye 1-0 mağlup oldu. 9. dakikada gelen Halil Akbunar golüne bir türlü cevap veremedi. Sarı-Lacivertliler bu sezon ligde yaptığı maçlarda iç sahada 5. Mağlubiyetini yaşadı.

 A Spor yorumcusu Feyyaz Uçar, zorlu maçı Takım Oyunu programında değerlendirdi. Uçar, Sarı-Lacivertli takımla ilgili "Futbol adına konuşulacak bir şey bulamıyoruz." yorumunu yaptı.

Uçar, Fenerbahçe’nin oyun anlayışı yaptığı değerlendirme şu şekilde:

“Bana göre Fenerbahçe inanılmaz bir transfer çılgınlığı yaşadı bu sezon itibariyle. Bu kadar adamı yollayıp yerine yepyeni bir takım kurup; devre arasında yine onun üstüne aldığı dünya yıldızı bir transfer bir topluluğu… Ama ortada takım adına konuşulacak; takım adına konuşulacak Fenerbahçe için bir şey bulamıyoruz. Değişikliklere bakıyoruz, değişiklikler zaten Fenerbahçe’de aynı.

"HOCANIN DEĞİŞİKLİK YAPMASI LAZIM"

Forvet oyuncuları çıkıyor bazen orta sahadan bir adam çıkıyor… Bugün iki tane bek çıktı. İyice risk alma adına böyle bir hamle yapıldı. Orta sahadaki üçlü hiçbir şekilde bozulmadı. Yani şu var demek ki; Gustavo’nun yokluğunu bu üçlü dolduramıyor. Çok ciddi bir sıkıntı. Biraz teknik taktik anlayışta hocanın değişiklik yapması lazım. Bir şeylere dokunması lazım. Şampiyonluk yolunda kendine gelmiş Fenerbahçe derken yine mağlubiyetler yaşandı.

İlgili Haberler