Fikret Orman'dan Cenk Tosun açıklaması

Fikret Orman'dan Cenk Tosun açıklaması
omagoj Vida ile sözleşme imzalayan Beşiktaş'ta açıklamalarda bulundan Başkan Fikret Orman, Cenk Tosun'un transferiyle ilgili de konuştu.

Beşiktaş, dün İstanbul'a gelen Hırvat stoper Domagoj Vida ile sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlılardan KAP'a yapılan açıklamada, Hırvat stoperle 4,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Domagoj Vida için tören düzenlendi. Törende Fikret Orman, açıklamalarda bulundu. Orman'ın açıklamaları şöyle:

CENK TOSUN'A 35 MİLYON EURO

"Cenk'le alakalı bir cevap vereyim. Beşiktaş ciddi bir kulüptür. Bütün hareketleri ciddiyet üzerine gider. Bunlar uluslararası futbol kurallarına uygundur. Oyunculara teklif gelmesi çok doğaldır. Basında okuyorum. Bunların hepsi gerçek dışı. Ciddiyet içinde işi götürmeye çalışıyoruz. Cenk çok kıymetli bir oyuncudur. Everton'ın bir teklifi var. Cenk'e Çin'den 35 milyon euro gibi bir teklif geldi. Bunu söylemedik bile. Bunlar kulüpler arasında konuşulur. Ahmet Nur Çebi görüştü. Görüşmeler devam ediyor. Hayırlısıysa olur, değilse olmaz. Sezon sonunda da çok hedeflerimiz var. Oyuncumuzun da geleceği bizim için önemli. Şu anda bitmiş bir şey yok. Eğer istediğimiz şartlar olursa sonuçlanır. Şu anda verilmiş bir kararımız yok açıkçası."

"UEFA listesine bildireceğimiz liste 14. Şu an yabancı gönderme gibi bir durum yok. Şans bulamayanların oynaması açısından bakarız. Daha önümüzde 1 ay var."

İlgili Haberler