Fikret Orman'dan Kagawa açıklaması

Fikret Orman'dan Kagawa açıklaması
Beşiktaş, Japon medya şirketi Mainichi-Sponichi Grup ile iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşmada gündeme ilişkin soruları cevaplandıran Başkan Fikret Orman, Kagawa transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Orman, B.Dortmund forması giyen Japon milli futbolcu Shinji Kagawa ile transfer döneminde ilgilendiklerini belirterek, "Oyuncu Almanya'dan ayrılmak istemedi. Transferini düşündüğümüz bir isimdi. Ailevi nedenlerden dolayı olmadı. Zaman içinde bütün takımlarımızda Japon menşeili oyuncuları görmek isteriz" diye konuştu.

Japon Grup'un Asya'da çok önemli bir medya gücü olduğunu vurgulayan Orman, "Amacımız, Beşiktaş'ı önce Japonya'ya tanıtmak sonra uluslararası anlamda çok bilinen bir marka haline getirmek. Mainichi Beşiktaş'ın global partneri olacak" dedi.

Orman, iş birliğinin sadece futbol takımıyla sınırlı olmayacağını belirterek, "İş birliği medya üzerinden başlayacak. Japonya'da sosyal medya hesapları açacağız ve birlikte yöneteceğiz. Onlar da Beşiktaş'ın Japonya'daki temsilcisi olacaklar" ifadelerini kullandı.

KENTO MİSAO'YU ALIN

Orman'ın Kagawa ile ilgilendiklerini açıklaması Japonya'da büyük ilgi gördü. Japon futbolseverler ise Kashima'da forma giyen 22 yaşındaki Kento Misao'nun Beşiktaş'a gelip Pepe ve Vida ile dünyanın en iyi stoperlerinden birisi olması yönünde görüş bildirdiler.