Fikret Orman’dan transfer açıklaması

Fikret Orman’dan transfer açıklaması
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transfer ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tolga’nın durumunun Karius transferini zorunlu kıldığını belirten Orman, Galatasaray'ın Mustafa Pektemek ile ilgilendiğini söyledi.

Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına konuştu ve birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, Galatasaray’ın Mustafa Pektemek ile ilgilendiğini söyledi.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:

"Euro inşallah düşer. Gelirlerimiz TL ile. %100 civarında futbol takımının gideri arttı. Onun için zor bir süreç. Bütün kulüpler için kolay değil."

"Tolga müthiş kabiliyetli bir kaleci. Üstün fiziksel özellikleri var. Duygusal bir insan. Duygusal olduğu için hata olduğu zaman oraya takılıyor. Sonra da kendisiyle kavga ediyor. Esasında müthiş bir kaleci. Bu git geller bizi transfere zorladı. Karius güzel çocuk."

"TFF kulüplerin aynısı. Bunlar ilk defa olan şeyler değil. Ali Dürüst'e herkes yükleniyor. Bence de doğru bir şey değil. Ancak ben Haluk Ulusoy döneminde de bilirim, çok transferler Federasyonda biterdi. Yapılan doğru değil."

"Futbol böyle bir şey transferlerle beraber takım ve camia havaya giriyor. Bayern maçında bile o kırmızı kart olmasa geçebileceğimize inanıyordum. Mesele kenetlenebilmek ve o işe yönelebilmek. Takviye yapılacak."

"Abdürrahim Albayrak benden Mustafa Pektemek'i istedi. Bana sordu. İlgileniyoruz dedi. Ben de yardımcı olalım dedim."